Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με τους κάτωθι τρόπους:

  • Από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση zeliacosmetics.com, κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού καλαθιού αγορών

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν την επόμενη εργάσιμη μέρα μετά από την επιβεβαίωση της πληρωμής και στο πακέτο θα περιέχεται το νόμιμο φορολογικό παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο κατά περίπτωση).

  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e–mail) στη διεύθυνση zelia@zeliacosmetics.com, είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στο +302310330206

Αφού έχετε περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και έχετε επιλέξει τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, περιγράψτε στην ηλεκτρονική σας επιστολή ή τηλεφωνικά από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-15:00, τα προϊόντα  που σας ενδιαφέρουν με τον κωδικό τους,  τις ποσότητες που επιθυμείτε και τη διεύθυνση που θέλετε να γίνει η αποστολή. Με τη σειρά μας θα σας απαντήσουμε για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, το  κόστος τους και τα έξοδα αποστολής. Στη συνέχεια επιβεβαιώνετε την παραγγελία σας και την εξοφλείτε μέσω πληρωμής με κάρτα, μέσω Paypal, με κατάθεση σε τράπεζα ή με αντικαταβολή (διαθέσιμη για αποστολές μόνο εντός Ελλάδας).

Όποιον τρόπο παραγγελίας και αν επιλέξετε, θα λάβετε αυτόματα ένα e-mail επιβεβαίωσης, όπου θα αναγράφονται όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε για οποιονδήποτε λόγο τα προϊόντα που αγοράσατε στο διαδίκτυο ή με άλλα μέσα εξ αποστάσεως πωλήσεων, όπως τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία ή από κατ’ οίκο πωλητή, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης σε σας (εξαιρουμένων των τυχόν συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο που εμείς προσφέρουμε). Αν η λήξη της περιόδου υπαναχώρησης συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για να ακυρώσετε την αγορά σας, δεν αρκεί να επιστρέψετε απλώς τα προϊόντα, αλλά θα πρέπει να ενημερώσετε την ZЄLIA HERBAL HOLISTIC COSMETICS για την επιθυμία σας αυτή. Εμείς θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης, εφόσον έχουμε παραλάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα, χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή. Η αποστολή από μέρους σας προϊόντων που επιστρέφονται, γίνεται με δική σας χρέωση.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε με επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο, φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Στην επιστολή δήλωσης υπαναχώρησης πρέπει να αναγράφονται τα εξής:

«Προς ZELIA Herbal Holistic Cosmetics

Λέοντος Σοφού 20 – Τ.Θ. Δ1807

Θέρμη – Τ.Κ. 57001

Τηλ.:       +302310330206

e-mail:   zelia@zeliacosmetics.com

Σας γνωστοποιώ με την παρούσα, ότι υπαναχωρώ από την αγορά των ακόλουθων προϊόντων σας:…..…………, που παρέλαβα στις …/…/… από την εταιρία ταχυμεταφορών ………………………………….

Όνομα: …………………………………………………

Διεύθυνση: …………………………………………..

Ημερομηνία: ………………………………………..

Τηλέφωνο:   …………………………………………. »

Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), που αποδεικνύουν τη συναλλαγή και να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση χωρίς να έχει αποσφραγιστεί, ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί.