Άρθρα

Γνωρίστηκες με την Αφροδίτη; Μέρος Α’

Η Αφροδίτη…

Σίγουρα έχεις ακούσει για τη γνωστή θεά της ομορφιάς Αφροδίτη. Όμως εδώ στη ZЄLIA την έμπνευση την έδωσε μια άλλη Αφροδίτη! Mια γυναίκα αεικίνητη, δραστήρια, έξυπνη και δημιουργική που θέλει να λύνει τα προβλήματα όλου του κόσμου. Μαζί και τα προβλήματα της επιδερμίδας σου!

και η Aphrodite!

Έτσι δημιούργησε την πρωτότυπη Premium σειρά περιποίησης προσώπου Aphrodite. Εργάστηκε 3 χρόνια με μεράκι, αγάπη και αφοσίωση για την ανάπτυξη των προϊόντων της σειράς. Σωστά διάβασες, 3 ολόκληρα χρόνια! Και τώρα με καμάρι, σου παρουσιάζει την premium σειρά περιποίησης προσώπου Aphrodite, που περιλαμβάνει τρία προϊόντα, με ότι χρειάζεται η επιδερμίδα σου στη διάρκεια του εικοσιτετραώρου.

Όλα ξεκίνησαν με την ‘Αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα προσώπου, ένα καινοτόμο προϊόν στην ελληνική αγορά, αφού συνδυάζει πλήθος φυσικών συστατικών με επιλεγμένα δραστικά συστατικά βιοτεχνολογίας, που το κάνουν μοναδικά αποτελεσματικό. Η πρωτοποριακή του σύνθεση, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και επανόρθωση των σημαδιών του χρόνου, αναδομώντας σταδιακά τους ταλαιπωρημένους ιστούς του δέρματος, αυξάνοντας το πάχος της επιδερμίδας και απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Είναι εμπλουτισμένη με βότανα, εκχυλίσματα, δύο είδη φυτικών βλαστοκυττάρων, σύνθεση πεπτιδίων σύσφιξης, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που συμβάλλουν στη ρύθμιση της δραστηριότητας των κυττάρων της επιδερμίδας και ενισχύουν την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι, θα σε φροντίσει όλη τη μέρα προσφέροντας ενυδάτωση, καταπολέμηση ρυτίδων, σύσφιξη, ανόρθωση περιγράμματος και φυσική λάμψη.

Τι περιμένεις λοιπόν για να γνωρίσεις την ‘Αντιρυτιδική και συσφικτική κρέμα προσώπου της σειράς Aphrodite από κοντά; Βρες την εδώ!

Η συνέχεια στην επόμενη ανάρτηση!

Related Posts