Άρθρα

Η ZELIA ψηφίζει συνένζυμο Q10 και λανσάρει τη νέα της ενυδατική κρέμα!

συνένζυμο Q10

Το Συνένζυμο Q10 σύμμαχος της κάθε ημέρας!

Η ελληνική εταιρεία ZELIA με έδρα της τη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνει τη νέα της σειρά EROFILI. Απευθυνόμενη σε νεότερες ηλικίες, λανσάρει την Κρέμα Ημέρας με συνένζυμο Q10 και σύμπλοκο χαλκού με αμινοξέα, για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Η εταιρεία, που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες αίσθηση στο καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, μπαίνει δυναμικά και στην περιποίηση της επιδερμίδας των νεότερων ηλικιών. Χάρη στις τελευταίας τεχνολογίας πρακτικές της, και τη βαθιά τεχνογνωσία της στο τομέα του skincare, δημιουργεί μια νέα φόρμουλα που στοχεύει στη διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας.

Ιδιότητες και οφέλη του Συνενζύμου Q10

  • Το ιδιαίτερα γνωστό Συνένζυμο Q10 με αντιοξειδωτική και αναπλαστική δράση ενεργοποιεί αποτελεσματικά την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου από το δέρμα μειώνοντας τις μικρές ρυτίδες! Παράλληλα το προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την υπεριώδη ακτινοβολία, ιδανικό για τις ανάγκες τις καθημερινότητας!
  • Το φυσικό σύμπλοκο χαλκού με αμινοξέα, πηγή βιοενέργειας που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου Ι και ΙΙΙ (κολλαγόνο νεότητας) και ελαστίνης. Λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες και βελτιώνοντας την ελαστικότητα και σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Ιδανική κρέμα ημέρας με αντιρυτιδική δράση!

Δεν είναι άλλωστε τυχαία τόσο η αγάπη των πελατών της για τα προϊόντα της, αλλά και το ότι η ZELIA Herbal Holistic Cosmetics είναι πλέον μέλος του «οικοσυστήματος» της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης. Με αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο δημιούργησε ακόμα ένα αποτελεσματικό και με καινοτόμο σύνθεση προϊόν και φυσικά… συνεχίζει!

Μπορείτε να βρείτε το προϊόν για online αγορά εδώ ή στα φυσικά σημεία πώλησης μας. Ζητήστε το από τον φαρμακοποιό σας!