ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με τους κάτωθι τρόπους:

 • Από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση www.zeliacosmetics.com, κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού καλαθιού αγορών

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν την επόμενη εργάσιμη μέρα μετά από την επιβεβαίωση της πληρωμής και στο πακέτο θα περιέχεται το νόμιμο φορολογικό παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο κατά περίπτωση).

 • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e–mail) στη διεύθυνση zelia@zeliacosmetics.com, είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στο +302310330206

Αφού έχετε περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και έχετε επιλέξει τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, περιγράψτε στην ηλεκτρονική σας επιστολή ή τηλεφωνικά από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00-15:00, τα προϊόντα  που σας ενδιαφέρουν με τον κωδικό τους,  τις ποσότητες που επιθυμείτε και τη διεύθυνση που θέλετε να γίνει η αποστολή. Με τη σειρά μας θα σας απαντήσουμε για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, το  κόστος τους και τα έξοδα αποστολής. Στη συνέχεια επιβεβαιώνετε την παραγγελία σας και την εξοφλείτε μέσω πληρωμής με κάρτα, μέσω Paypal, με κατάθεση σε τράπεζα ή με αντικαταβολή (διαθέσιμη για αποστολές μόνο εντός Ελλάδας).

Όποιον τρόπο παραγγελίας και αν επιλέξετε, θα λάβετε αυτόματα ένα e-mail επιβεβαίωσης, όπου θα αναγράφονται όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε για οποιονδήποτε λόγο τα προϊόντα που αγοράσατε στο διαδίκτυο ή με άλλα μέσα εξ αποστάσεως πωλήσεων, όπως τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία ή από κατ’ οίκο πωλητή, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε. Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα παράδοσης σε σας (εξαιρουμένων των τυχόν συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο που εμείς προσφέρουμε). Αν η λήξη της περιόδου υπαναχώρησης συμπίπτει με αργία, η προθεσμία παρατείνεται μέχρι την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για να ακυρώσετε την αγορά σας, δεν αρκεί να επιστρέψετε απλώς τα προϊόντα, αλλά θα πρέπει να ενημερώσετε την ZЄLIA HERBAL HOLISTIC COSMETICS για την επιθυμία σας αυτή. Εμείς θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης, εφόσον έχουμε παραλάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα, χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή. Η αποστολή από μέρους σας προϊόντων που επιστρέφονται, γίνεται με δική σας χρέωση.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε με επιστολή που θα σταλεί με ταχυδρομείο, φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Στην επιστολή δήλωσης υπαναχώρησης πρέπει να αναγράφονται τα εξής:

«Προς ZELIA Herbal Holistic Cosmetics

Λέοντος Σοφού 20 – Τ.Θ. Δ1807

Θέρμη – Τ.Κ. 57001

Τηλ.:       +302310330206

e-mail:   zelia@zeliacosmetics.com

Σας γνωστοποιώ με την παρούσα, ότι υπαναχωρώ από την αγορά των ακόλουθων προϊόντων σας:…..…………, που παρέλαβα στις …/…/… από την εταιρία ταχυμεταφορών ………………………………….

Όνομα: …………………………………………………

Διεύθυνση: …………………………………………..

Ημερομηνία: ………………………………………..

Τηλέφωνο:   …………………………………………. »

Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), που αποδεικνύουν τη συναλλαγή και να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση χωρίς να έχει αποσφραγιστεί, ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • Με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Εφόσον επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας θα μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας, όπου θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία που σας υποδεικνύει. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.www.zeliacosmetics.com δέχεται πληρωμές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

 • Με χρήση  PayPal

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε να κάνετε χρήση της πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal. Η χρέωση για αυτή την υπηρεσία είναι 3,4% + 0,35 EUR με βάση την επίσημη χρέωση από το www.paypal.com .

 • Με Κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (NATIONAL BANK)

IBAN: GR1901108630000086300375911     (Δικαιούχος Τσεσμεσίδου Αφροδίτη)

ALPHA BANK 

IBAN: GR4501407050705002002019329     (Δικαιούχος Τσεσμεσίδου Αφροδίτη)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (PIRAEUS BANK)

IBAN: GR9801710770006077162364515 (Δικαιούχος Τσεσμεσίδου Αφροδίτη)

Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή να αναγράφετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας ως αιτιολογία κατά την κατάθεση. Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση από άλλη τράπεζα εκτός των ανωτέρω αναγραφομένων, επιβαρύνεστε με τα έξοδα της διατραπεζικής συναλλαγής.

Για επιτάχυνση της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων που επιλέξατε, μπορείτε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω fax στο 2310-330208 ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο zelia@zeliacosmetics.com

 • Με Αντικαταβολή / Μετρητά (Ισχύει μόνο για την Ελλάδα)

Η χρέωση για πληρωμή με αντικαταβολή είναι 2,50 € ενώ το κόστος παράδοσης το Σάββατο ανέρχεται στα 3,5 €.  Για τις χώρες εκτός Ελλάδας δεν ισχύουν παραγγελία με αντικαταβολή και  πληρωμή με μετρητά.

 • Με παραλαβή από το κατάστημα / Μετρητά (Ισχύει μόνο για την Ελλάδα)

Δεν χρεώνεστε με έξοδα αποστολής.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Εφόσον επιλέξετε την πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, η συναλλαγή σας θα διεκπεραιωθεί με το σύστημα ασφαλείας της Εθνικής Τράπεζας ή της ALPHA BANK, που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο Secure Sockets Layer (SSL), με κρυπτογράφηση 128bit (την πιο ισχυρή σήμερα). Έτσι οι προσωπικές σας πληροφορίες θα είναι κρυπτογραφημένες, ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Επίσης, για την αποτροπή fraud / κακόβουλων συναλλαγών, λειτουργεί online σύστημα ανίχνευσης Fraud Detection & Prevention για την προστασία των εισπράξεων μέσω του διαδικτυακού ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Τέλος, όλες οι εισπράξεις διασφαλίζονται και με τις υπηρεσίες Πιστοποίησης Κατόχου Κάρτας Verified-by-Visa και Master Card Secure Code  (3D Secure), οι οποίες ελαχιστοποιούν τις αμφισβητήσεις από τους πελάτες μας.

 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας, αποστέλλονται με Courier.

Ο χρόνος παράδοσης είναι από 2-4 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραγγελίες εκτός Ελλάδας, αποστέλλονται με DHL Express. Ο χρόνος παράδοσης της DHL Express είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Για παραδόσεις σε χώρες εκτός ΕΕ, ο πελάτης  είναι υπεύθυνος για τον εκτελωνισμό και την πληρωμή πιθανών χρεώσεων από εισαγωγικούς φόρους ή τελωνειακές χρεώσεις.

Η www.zeliacosmetics.com δεν ευθύνεται για τη μη τήρηση των υπολογισμένων χρόνων παράδοσης, όταν αυτές οφείλονται σε καθυστερήσεις από πλευράς της μεταφορικής εταιρίας, σε λανθασμένα στοιχεία επικοινωνίας/διεύθυνσης του πελάτη ή σε ανωτέρα βία.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 • Το κόστος αποστολής εντός της Ελλάδας είναι 3,6 €.
 • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή για αγορές από 50,00€ και άνω, για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

 • Το κόστος αποστολής εντός της ΕΕ είναι 14,00 €
 • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή για αγορές από 100,00€ και άνω, για αποστολές σε όλη την ΕΕ​ με DHL Express.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

 • Το κόστος αποστολής εκτός ΕΕ είναι 18,00 €
 • ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή για αγορές από 150,00€ και άνω, για αποστολές εκτός ΕΕ​ με DHL Express.

*Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποιον άλλον τρόπο αποστολής ή ακύρωση της παραγγελίας σας εάν δεν έχει ήδη αποσταλεί, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 0030 2310 330206 ή στο e–mail: zelia@zeliacosmetics.com. 

 

Μενού
0
Tο καλάθι σας